De locaties

De locaties

Akerkstraat te Groningen

(studentenkamers)

Onze 16 studentenkamers, welke verdeeld zijn twee verdiepingen, zijn gelegen in het hartje centrum van Groningen.

Per verdieping zijn 8 kamers gesitueerd, de kamers zijn allemaal voorzien van een pvc vloer, eigen aanrechtblokje voorzien van water en een intercom.

Op elke verdieping bevindt zich een gemeenschappelijke woonkamer/keuken van ca 38 m2. De moderne keuken is voorzien van een ingebouwde koelkast, gasfornuis, afzuigkap, combi-magnetron en witgoedaansluitingen.

Op beide verdiepingen is een badkamer met twee douches en er zijn drie toiletten aanwezig.

 

Almastraat te Groningen

Onze 76 appartementen zijn gesitueerd in de voormalige middelbare school “De Hamrik”.

Het complex is gelegen in het westelijk deel van de buurt De Hoogte (Bedumerwegwijk) in de Almastraat en is onderdeel van het Uitbreidingsplan De Hoogte.

Onze keurige nette appartementen zijn allemaal voorzien van een laminaatvloer, luxe badkamer met zwevend toilet, vaste wastafel, douchecabine. Een moderne keuken met een 3-pits inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, intercom, witgoedaansluitingen, etc.

 

Damsterdiep 263 te Groningen

Deze appartementen zijn gelegen in de wijk Damsterbuurt en zijn ideaal gelegen ten opzichte van de stad Groningen en de uitvalswegen A7 en A28.

Alle appartementen zijn voorzien van een woonkamer met open luxe keuken, voorzien van een keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-magnetron, een slaapkamer, luxe badkamer met zwevend toilet, douche met een glazen wand en voorzien van een wasmachine aansluiting.

Alle appartementen hebben een eigen afgesloten parkeerplaats.

 

Stoeldraaierstraat te Groningen

Deze appartementen zijn gelegen in het hartje van Groningen. Binnen no time sta je op de markt, zit je op een terrasje te genieten van een drankje of winkel je er rustig op los.

De oorspronkelijke bebouwing in de straat raakte zwaar beschadigd tijdens de bevrijding van de stad toen op de hoek van de Vismarkt een vrachtauto met munitie ontplofte. Tijdens de wederopbouwing heeft de gemeente de Stoeldraaierstraat op de gemeentelijke monumentenlijst geplaatst.

De appartementen zijn qua indeling en oppervlaktes verschillend.

 

Akerkstraat te Groningen

(Trinity)

Deze 14 appartementen zijn gesitueerd midden in de binnenstad van Groningen.

De Akerkstraat is vernoemd naar de Akerk, de straat loopt vanaf het Akerkhof naar de Grote Kromme Elleboog. De straat stond eerder bekend als de Lamme Huiningestraat.

Onze keurige nette appartementen zijn allemaal voorzien van een pvc vloer, een badkamer met zwevend toilet, vaste wastafel en douchecabine. De moderne keuken is voorzien van een  inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast met vriesvak en een combi-magnetron.